Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla, teksti- tai WhatsApp-viestillä.

Astianpesukoneen asennus

Astianpesukoneen asennus

Verkkokaupasta ostettavat palvelumme ovat saatavilla turku, naantali, raisio, kaarina alueella 25km, säteellä Turun Kauppatorilta. Palvelemme myös laajemmalla alueella, tilaa meidät silloin puhelimitse 050 5348548.

Astianpesukoneen asennus

95.00 

Sis. Alv 24%

Tilattuasi ja maksettuasi tilauksen, olemme sinuun yhteydessä puhelimitse ja sovimme asennusajan. Otamme yhteyttä viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä.

Asennushintaan kuuluu asennus, matkakulut 25km säteellä Turun Kauppatorilta sekä arvonlisävero 24%. Vanhan koneen irroituksesta ja poisviennistä sekä läpivientien teosta veloitamme lisähinnan. Tarvikkeet veloitetamme käytön mukaan, tarvikkeet ja lisäpalvelut maksetaan kortilla asennuksen yhteydessä.

 €
TUOTEKOODI: APK_ASENNUS TUOTERYHMÄT: Tags ,

Astianpesukoneen asennus tuntuu nopeasti ajateltuna pikkuhommalta. Todellisuudessa siinä on kuitenkin monta asiaa, jotka voivat mennä pieleen. Lisäksi monet taloyhtiöt ja vakuutusyhtiöt vaativat tänä päivänä astianpesukoneen asennuksen suoritettavaksi ammattilaisella. Jos astianpesukone vuotaa virheellisen asennuksen vuoksi, eikä vuotoa huomata ajoissa, rakenteita joudutaan tyypillisesti purkamaan ja kuivaamaan, jolloin keittiö on poissa käytöstä pitkän aikaa. Tilaa siis astianpesukoneen asennus meiltä, me hoidamme sen hetkessä ja voit nukkua yösirauhassa. Asennamme astianpesukoneet valmiiseen paikkaan edellyttäen, että vesihana ja poistoliitäntä ovat valmiina.

Mietityttääkö jokin? Laita viestiä, niin olen yhteydessä ja katsotaan yhdessä miten voisin auttaa.

Kysyminen ei maksa tai sido mihinkään!

Fiksutekniikka Oy Janne Jalonen

T: Huolto-/remonttimiehesi Janne

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ

Soitamme sinulle mahdollisimman pian

[wpforms id="5991"]