Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla, teksti- tai WhatsApp-viestillä.

Pyykinpesukoneen asennus

Pyykinpesukoneen asennus

Verkkokaupasta ostettavat palvelumme ovat saatavilla turku, naantali, raisio, kaarina alueella 25km, säteellä Turun Kauppatorilta. Palvelemme myös laajemmalla alueella, tilaa meidät silloin puhelimitse 050 5348548.

Pyykinpesukoneen asennus

95.00 

Sis. Alv 24%

Tilattuasi ja maksettuasi tilauksen, olemme sinuun yhteydessä puhelimitse ja sovimme asennusajan. Otamme yhteyttä viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä.

Asennushintaan kuuluu asennus, matkakulut 25km säteellä Turun Kauppatorilta sekä arvonlisävero 24%. Vanhan koneen irroituksesta ja poisviennistä sekä läpivientien teosta veloitamme lisähinnan. Tarvikkeet veloitetamme käytön mukaan, tarvikkeet ja lisäpalvelut maksetaan kortilla asennuksen yhteydessä.

 €
TUOTEKOODI: PPK_ASENNUS TUOTERYHMÄT: Tags ,

Pyykinpesukoneiden aiheuttamista vesivahingoista merkittävä osa johtuu virheellisestä asennuksesta. Lisäksi osa taloyhtiöistä edellyttää, että asennuksen on suorittanut ammattilainen. Älä ota turhia riskejä, vaan tilaa pyykinpesukoneen asennus meiltä! Hoidamme pyykinpesukoneen asennuksen hetkessä, joustavin aikatauluin. Asennamme pyykinpesukoneet valmiiseen paikkaan edellyttäen, että vesihana ja poistoliitäntä ovat valmiina.

Mietityttääkö jokin? Laita viestiä, niin olen yhteydessä ja katsotaan yhdessä miten voisin auttaa.

Kysyminen ei maksa tai sido mihinkään!

Fiksutekniikka Oy Janne Jalonen

T: Huolto-/remonttimiehesi Janne

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ

Soitamme sinulle mahdollisimman pian

[wpforms id="5991"]