Menu

Kameravalvonta

valvontakamerat kotiin, mökille, yritykseen

Luotettavaa kameravalvontaa

Fiksutekniikka Oy tarjoaa toimintavarmat laadukkaat valvontakamerat kotiin, kesämökillä ja yrityksen tiloihin. Myymme ainoastaan laadukkaita, itse hyväksi testattuja suurien merkkien valvontakameroita. Emme harrasta omaa kiinantuontia, vaan keskitymme myymään asiakkaillemme vain parasta laatua! Tilatessasi kameravalvontajärjestelmän meiltä, voit olla varma sen laadusta sekä toimivuudesta, nyt ja tulevaisuudessa.

Edustamme mm. Dahua ja Hikvision kameroita ja tallentimia sekä Synology tallentimia.

Myymme kameravalvontajärjestelmät pääsääntöisesti avaimet käteen asennettuina, mutta halutessasi saat meiltä myös pelkät laitteet.

kameravalvonta turku, naantali, raisio

Kameravalvonta kotiin

Laadukas, luotettavasti toimiva kameravalvonta tuo mielenrauhaa ja turvallisuutta arkielämään. Kotona tai kesämökillä valvontakamerat valvovat useimmiten esim. kotipihaa, rakennuksen sisäänkäyntejä, autotallia tai vaikka sisätiloja.

Yrityksen kameravalvonta

Yrityksissä kameravalvontaa voidaan hyödyntää monella eri tavalla. Valvontakameroilla valvotaan yrityksen asiakastiloja, tuotantotiloja sekä piha-alueita, lisäksi kameroiden avulla voidaan seurata tuotantoprosesseja tai jopa kehittää liiketoimintaa videoanalytiikan avulla.

Dahua kameravalvonta
Hikvision valvontakamera
Synology tallennin

Valvontakamera toimii hyvänä pelotteena varkaille, koska kuvaa on mahdollista käyttää myöhemmin tutkimus- ja todistusaineistona. Jo pelkkä tallentava kameravalvontakylttikin vähentää tutkitusti hiippailua ja murtoja, mutta emme suosittele tyytymään pelkkään kylttiin, sillä laadukas kameravalvonta pitää sinut reaaliaikaisesti tietoisena siitä mitä kotonasi tai yrityksessäsi tapahtuu 24/7. Hankkiessasi valvontakameroita on otettava huomioon niiden riittävä määrä. Tehokkain valvonta suoritetaan usealla valvontakameralla, jotta valvotulle alueelle ei jää katvealueita.

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ

Soitamme sinulle mahdollisimman pian

Mietityttääkö jokin? Laita viestiä, niin olen yhteydessä ja katsotaan yhdessä miten voisin auttaa.

Kysyminen ei maksa tai sido mihinkään!

Fiksutekniikka Oy Janne Jalonen

T: Huolto-/remonttimiehesi Janne

SOITTO

PYYNTÖ

LÄHETÄ

VIESTI