VUOKRAA LAADUKAS FLIR LÄMPÖKAMERA TURUN SEUDULLA

LÄMPÖKAMERAN VUOKRAUS TURUN SEUDULLA

Hinta alkaen 40€ sis. ALV 24%

Lämpökamera noudettavissa Vuokraamo 24/7 noutopisteestä kellon ympäri!

ONKO LÄMPÖVUOTOJA?

Lämpökameran vuokraus 1

VUOKRAA FLIR LÄMPÖKAMERA

Vuokraa meiltä Flir TG165-X lämpökamera jolla selvität helposti rakennuksen ilmavuotoreittejä, kosteusvaurioita, lämmöneristystä, lämpökaapeleiden sijainteja, tms. Lämpökuvaamalla voit välttää kalliita putkirikkoja, turhaa työtä sekä säästä aikaa ja vaivaa paikallistamalla oikeat asiat. Flir TG165-X lämpökamera näyttää lämpökuviot helposti ja tarkasti heti suoraan kamerannäytöllä! Kameralla voidaan ottaa kohdekuvat muistiin, joita on mahdollista katsella tietokoneelta helposti jälkikäteen esim. energiakorjauksia tai lämpöindeksilaskentaa varten.

FLIR TG165-X lämpökamera on monipuolinen apuväline kiinteistönhuollossa, kunnossapidossa ja monessa muussa käyttökohteessa. Lämpökameraa käyttävät usean eri alan ammattilaiset ja asiantuntijat lukuisissa käyttökohteissa. Flir TG165-X lämpökamera on kerännyt asiakkailta poikkeuksellisen hyvät asiakaspalutteet ja kokemukset, joten uskallamme suositella sitä kaikkiin peruslämpökuvaus tarpeisiin.

Lämpökameran vuokraus alkaen 40€

Lämpökamera noudettavissa Vuokraamo 24/7 noutopisteestä kellon ympäri!

Vuokrattua laitetta käytetään aina omalla vastuulla! Emme vastaa laitteen väärinkäytöstä aiheutuneista haitoista tai vahingoista.

Noutopiste

Vuokraamo 24/7

TUOTEKATU 3 B 16

21200 RAISIO

Noutopiste on avoinna kellon ympäri 24/7

Mietityttääkö jokin? Laita viestiä, niin olen yhteydessä ja katsotaan yhdessä miten voisin auttaa.

Kysyminen ei maksa tai sido mihinkään!

Fiksutekniikka Oy Janne Jalonen

T: Janne Jalonen