Yläpölyjen puhdistus

Yläpöly, mitä se on? Pölyä kertyy runsaasti lähes kaikkien tilojen yläosiin – sähköarinoiden, putkistojen, valaisimien ja palkkien päälle. Ellei pölyä siivota ajoissa pois, pinttyy se helposti ja tällöin sen poistaminen on vaikeampaa. Pöly aiheuttaa myös pölypalon riskin etenkin teollisuuden tuotantotiloissa, sillä ilmaan sekoittuneena se voi muodostaa räjähdysvaarallisen seoksen.

Suoritamme yläpölyjen poistot / puhdistukset jopa 12 metrin korkeudesta ilman hankalia ja kalliita nostureita. Käyttämämme erikoismenetelmän avulla pystymme poistamaan yläpölyt tehokkaasti myös erilaisten esteiden, kuten hyllyjen tai koneiden yläpuolelta. Yläpölyjen puhdistamisella on paljon vaikutusta sisäilman puhtauteen ja tätä kautta tiloissa työskentelevien tai asuvien hyvinvointiin. Hengitysilman paranemisella on vaikutusta myös sairaspoissaoloihin työpaikalta. Yläpölyjen puhdistus tuo paloturvallisuutta ja viihtyisyyttä työpaikalle!

Yläpölyt kannattaa puhdistaa 1-3 vuoden välein tilan käytöstä ja rakenteesta riippuen.

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA JA PYYDÄ TARJOUS YLÄPÖLYJEN IMUROINNISTA JUURI SINUN KOHTEESSASI!

Toimipisteemme sijaitsee Varsinais-Suomen alueella, Turku, Naantali ja Raisio, mutta teemme yläpölyjen puhdistuksia koko Etelä-Suomen alueella.

Paremman hengitysilman ja paloturvallisuuden puolesta!

Mietityttääkö jokin? Laita viestiä, niin olen yhteydessä ja katsotaan yhdessä miten voisin auttaa.

Kysyminen ei maksa tai sido mihinkään!

Fiksutekniikka Oy Janne Jalonen

T: Janne Jalonen