YLÄPÖLYJEN PUHDISTUS TURUN SEUDULLA

Yläpöly, mitä se on? Pölyä kertyy runsaasti lähes kaikkien tilojen yläosiin – sähköarinoiden, putkistojen, valaisimien ja palkkien päälle. Ellei pölyä siivota ajoissa pois, pinttyy se helposti ja tällöin sen poistaminen on vaikeampaa. Pöly aiheuttaa myös pölypalon riskin etenkin teollisuuden tuotantotiloissa, sillä ilmaan sekoittuneena se voi muodostaa räjähdysvaarallisen seoksen.

Suoritamme yläpölyjen poistot jopa 12 metrin korkeudesta ilman hankalia ja kalliita nostureita. Käyttämämme erikoismenetelmän avulla pystymme poistamaan yläpölyt tehokkaasti myös erilaisten esteiden, kuten hyllyjen tai koneiden yläpuolelta. Yläpölyjen puhdistamisella on paljon vaikutusta sisäilman puhtauteen ja tätä kautta tiloissa työskentelevien tai asuvien hyvinvointiin. Hengitysilman paranemisella on vaikutusta myös sairaspoissaoloihin työpaikalta. Yläpölyjen puhdistus tuo paloturvallisuutta ja viihtyisyyttä työpaikalle!

Yläpölyt kannattaa puhdistaa 1-3 vuoden välein tilan käytöstä ja rakenteesta riippuen.

Soita 050 5348 548 ja pyydä tarjous yläpölyjen imuroinnista juuri sinun kohteessasi!

Toiminta-alueemme on ensisijaisesti Varsinais-Suomen alue, Turku, Naantali ja Raisio, mutta sopimuksen mukaan teemme puhdistuksia myös ympäri Suomen.

Paremman hengitysilman ja paloturvallisuuden puolesta!

Yläpölyjen puhdistus